vianoravtoslik@gmail.com

тел. 0897897833

Nokian SUV 3

Nokian SUV 3

Висококачествената SUV гума Nokian SUV 3 се държи отлично в променливите зимни условия на Европа и се характеризира с превъзходно зимно сцепление и реаквия на управлението.

Зимната гума Nokian SUV 3 се противопоставя ефикасно на аквапланинга при киша и вода и се справя надеждно с всички изненади, подготвени от зимата. Тя има ниско съпротивление на търкаляне и съха пътна настилка


Xарактеристики на гумата:

Nokian SUV 3
Предотвратява много ефикасно аквапланинга при киша и вода
Отлична управляемост както върху заснежени, така и върху сухи настилки
Изключително сцепление върху мокри настилки
Стабилен контрол на управлението при всякакви обстоятелства
  • Сцепление на мокри и кишави пътища
  • Симетричния протекторен дизайна на протектора с посока, специално разработен за високоскоростни SUV автомобили, предлага стабилни характеристики на управление с отлична устойчивост на поднасяне на киша и вода. Надлъжното централно ребро на протектора, стабилизира движението за леко търкаляне на SUV гумата върху всички настилки, и най-вече при висока скорост. Големия брой ламели в протектора, увеличават възможностите за сцепление на гумата. Дълбоките напречни канали, комбинирани с здравия, стрелообразен посочен протектор и полираните основни канали, ефективно премахват кишата и водата от контактното петно. Това се явява много ефективна защита от загуба на управление в киша и аквапланинг.

  • Стабилен и контролиран процес
  • Повдигачи в каналите на протектора свързани с протекторните блокчета, гарантират, че гумата ще се държи по гарантиран и устойчив начин на сухи пътища. При разнообразното, универсално използване на SUV автомобила, е особено важно гумите да се държат по-логичен и очакван начин, за да можете да държите автомобила под контрол. Това се осигурява от каналните повдигачи закрепени за протекторните блокчета в непосредствена близост до централното ребро, на симетричния протектор с посока на въртене и надлъжните ребра. Тази допълнителна подкрепа съчетава добрите характеристики на надлъжно оребрените и стрелообразни зимни гуми. Тези канални повдигачи, помагат на гумата да има екстремално стабилно и контролирано поведение на сухи настилки. Освен това, тези малки повдигачи пречат на малки камъчета да остават заклинени в каналите и да нараняват гумата.

  • Екстремно зимно сцепление
  • "Снежните нокти" осигуряват необходимото зимно сцепление, чрез ефективно захващане върху пътната настилка в мек сняг и на други типове меки терени. "Снежните нокти" са разположени в надлъжните и странични канали като част от протекторните блочета, и осигуряват изключително зимно сцепление на сняг и лед.

Работно Време:

24 часа - Сервиз за гуми,
Автомивка

Понеделник-Петък:
09:00 - 19:00

Събота - Неделя:
09:00 - 19:00

Адрес
ул. "Ал. Пушкин" 45, София
бул. "Никола Мушанов" 114, Сoфия
Телефон 0897897833/ 02 417 1170;
0895519870/ 02 417 0526;
Vianor Автослик Facebook Vianor Автослик Google+ OLX Vianor Avtoslik