vianoravtoslik@gmail.com

тел. 0897897833

Nokian WR D4

Nokian WR D4

Nokian WR D4 е шампион по сцепление, като нейните уникални иновации позволяват безопасно и балансирано шофиране по мокри, и по заснежени пътища. Тя е първата в света първокасна зимна гума, предлагаща сцепление, на мокро от най-добрия клас А за маркиране на гумина ЕС.

Последната иновация с оптимизираните протекторни блокове на Nokian и двойната силика смес за протекторите на Nokian предлагат добър контрол на управлението, здраво сцепление и превъзходна горивна ефективност.


Xарактеристики на гумата:

Nokian WR D4
Невиждано досега сцепление на мокри, сухи и заснежени пътища
Усещане за изключителна стабилност и баланс при шофиране
Ефикасно предотвратяване на аквапланинг при киша и вода
Ниско съпротивление на търкаляне, грижа за околната среда и икономии на гориво
  • Оптимизирано разположение на ламели и блокове от Nokian
  • Всеки протекторен блок и ламел в стилната протекторна форма има точно определено място и роля, и това може да се усети в отлично сцепление и характеристики на управление на автомобила оборудван с тези гуми.

  • Централно ребро за прецизно управление
  • В централната зона на протектора доминира здравото и масивно централно ребро. Ламелите на масивното централно ребро не преминават през цялата му ширина, което подобрява прецизността при движение, и предлага контролирано управление на автомобила.

  • Nokian Twin Trac Silica - високо технологична каучукова смес
  • Уникално разпределение на частиците в каучуковата смес Nokian Twin Trac Silica, която съдържа естествен каучук, силика и рапично масло, осигурява върхови характеристиги на сцепление върху сняг и мокра настилка. Тази иновативна каучукова смес предлага стабилност при шофиране и устойчивост на износване. Голямото количество естествен каучук и рапично масло осигуряват едно и също отлично зимно сцепление независимо от увеличаването на температурите и изминатите километри. Изключително ниско съпротивление при търкаляне и нисък разход на гориво.


Работно Време:

24 часа - Сервиз за гуми,
Автомивка

Понеделник-Петък:
09:00 - 19:00

Събота - Неделя:
09:00 - 19:00

Адрес
ул. "Ал. Пушкин" 45, София
бул. "Никола Мушанов" 114, Сoфия
Телефон 0897897833/ 02 417 1170;
0895519870/ 02 417 0526;
Vianor Автослик Facebook Vianor Автослик Google+ OLX Vianor Avtoslik