vianoravtoslik@gmail.com

тел. 0897897833

Nokian WR D3

Nokian WR D3

Новата Nokian WR D3 предлага виртуозна комбинация от безопасност и безгрижно удоволствие от шофирането. Благодарение на нанотехнологиите, новите материали и иновациите, тази първокласна екологична гума предоставя изключително сцепление и управление при типично променливите зимни условия на Централна Европа.

Със шарка на протектора с посока на въртене, Nokian WR D3 е безпогрешният избор за малки и средни семейни автомобили и за шофьори, които ценят икономичното и безопасно шофиране. Внимателно тестваните решения за структурата и шарката на протектора на Nokian WR D3 гарантират отлични свойстава за управление и добра стабилност при шофиране. Свойствата за леко търкаляне и износоустойчивост са подсилени от няколко нови решения и иновации.

Безпроблемното шофиране през зимата е възможно, само ако гумите са в добро състояние. Nokian WR D3 е оборудвана за удобдство с Индикатор за безопасността при шофиране (DSI) с уникален символ снежинка - Зимният индикатор за безопасност. Патентован от Nokian Tyres, този стандартен елемент, разположен на блокочетата на протектора на гумата, показва дълбочината на основните канали в милиметри.


Xарактеристики на гумата:

Nokian WR D3
Надеждна върху мокри, сухи и покрити с лапавица пътища
Ефикасно предотвратяване на аквапланинга при киша и вида
Ниско съпротивление на търкаляне на околната среда и икономии на гориво
  • Повече комфорт при шофиране
  • Повече комфорт при шофиране Технологията Тиха Страница /Silent Sidewall Technology/ създава специална зона в страничната стена на гумата, която поглъща шума и вибрациите от контактната площ на гумата с пътната настилка. Така намалявайки шума, гумата осигурява повече стабилност и комфорт при шофиране.

  • Ниско съпротивление при търкаляне
  • Cool Touch Design минимизира триенето и отделянето на топлина причинено от движението на ламелите. Това се постига чрез затварянето на ламелите в крайищата на протекторните блокчета. Това осигурява отлично сцепление на сняг, докато формата на блока остава твърда. Когато се минимизира това триене и отделяне на топлина, тогава съпротивлението на търкаляне на гумата ниско. Това осигурява лекото и без усилие въртене на гумата, като в същото време се пести енергия.

  • Безопасно шофиране на мокри и хлъзгави пътища
  • Изследванията показват, че шофирането в киша дори е по-опасно от това на мокри и заледени пътища. Както показва и името на технологията, /Киша отблъскване/ Slush Blower отблъсква водата и кишата извън каналите на гумата. Това води до значително подобряване на устойчивостта от аквапланинг и предпазва от кишапланинг, а също така помага на гумата да поддържа контакта с пътя при мокри и кишави условия.

Работно Време:

24 часа - Сервиз за гуми,
Автомивка

Понеделник-Петък:
09:00 - 19:00

Събота - Неделя:
09:00 - 19:00

Адрес
ул. "Ал. Пушкин" 45, София
бул. "Никола Мушанов" 114, Сoфия
Телефон 0897897833/ 02 417 1170;
0895519870/ 02 417 0526;
Vianor Автослик Facebook Vianor Автослик Google+ OLX Vianor Avtoslik