vianoravtoslik@gmail.com

тел. 0897897833

Начало >Новини >Nokian WEATHERPROOF SUV

Nokian WEATHERPROOF SUV

Nokian WEATHERPROOF SUV

Безопасни през зимата, надеждни през лятото. Революционната концепция на Nokian Tyres за всесезонни гуми комбинира надеждността и безопасността на зимните гуми с прецизното управление и стабилността на летните.

Продуктите от семейството на Nokian Weatherproof предлагат отлична безопасност и изключителна издръжливост през цялата година. Всички размери имат символа "снежинка" (3PMSF), който показва, че гумите са официално одобрени за използване в зимни условия.


Xарактеристики на гумата:

Nokian WEATHERPROOF SUV
Отлично сцепление не само на сняг, дори и на киша
Издържат на високи скорости през цялата година
Комфортно и надеждно управление
  • Изпипана централна част на протектора
  • ССтръмната геометрия на блокчетата в централната зона е внимателно оптимизирана за да осигури отлично сцепление на снежни и мокри пътища. V-образно разпределените протекторни блокчета осигуряват здраво захващане към покрития със сняг път. Здравите ламели и застъпващи се протекторни блокчета добавят множество зацепващи се ръбчета което значително подобрява сцеплението. Клиновидния наклон между централните и раменни блокчета осигуява изключителна прецизност на управление и сцепление на сняг.

  • Централно блокови канали
  • Дълбоките отворени канали на централните блокове увеличават сцеплението при екстремни зимни условия. Каналите ефективно изтласкват кишата и водата, извън контактната площ на гумата с пътя, което ефективно прездпазва от възникване на аквапланинг и пързаляне върху кишата.

  • Nokian Weatherproof каучукова смес
  • Протекторната каучуковата смес е пригодена за различни атмосферни условия; тя чудесно работи в изключително широк температурен диапазон и може и може да издържа на износване дори и при изключително горещи летни условия. Сцеплението през зимата е отлично при температири около и малко под нулата. Каучукова смес от ново поколение обогатена със силика, също помага за доброто сцепление на мокро и съпротивление на търкаляне, чието намаляване води до намаляване на разхода на гориво.

Работно Време:

24 часа - Сервиз за гуми,
Автомивка

Понеделник-Петък:
09:00 - 19:00

Събота - Неделя:
09:00 - 19:00

Адрес
ул. "Ал. Пушкин" 45, София
бул. "Никола Мушанов" 114, Сoфия
Телефон 0897897833/ 02 417 1170;
0895519870/ 02 417 0526;
Vianor Автослик Facebook Vianor Автослик Google+ OLX Vianor Avtoslik